Living
with
diabetes

Experience from others

Aankomende donderdag 14 november is het wereld

Read More »

|

Door het dolle heen!

Aankomende donderdag 14 november is het wereld diabetes dag. Op deze dag organiseert het JDRF UK, een Plum ball in Londen. Hiervoor ben ik uitgenodigd door insulet. Natuurlijk ben ik door het dolle heen. Een speciale gelegenheid met een perfecte outfit én een chique tas. Waarin ik mijn diabetes spullen kan meenemen. De Sweet Collection van dR Amsterdam, maakt nu mijn outfit compleet! 

Nadia Rampersad
“Nadiabetes dit ben ik”

‘Ik heb mijn Diabetes onder controle’

​Natuurlijk kun je leven met diabetes type 1. Het is niet makkelijk maar er zijn ergere dingen in het leven. Met een geregeld leven en beetje zelfbeheersing kom je een heel eind. Gelukkig ondersteunen de unieke producten van Sweet Collections mij hierbij.

Femke huijgen

Leeft 8 jaar met Diabetes type 1

WIJ DONEREN 10% AAN RESEARCH

H.J. de Rooy Lederwaren is actiepartner van het Diabetes Fonds, wij steunen hiermee het onderzoek naar een betere behandeling en genezing van Diabetes type 1. 10% van de opbrengst uit de verkoop van onze ‘Sweet Collections’ serie wordt rechtstreeks gedoneerd aan het Diabetes Fonds.
Schrijf nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling