WIJ ZIJN EEN
dR AMSTERDAM MERK

Sinds 1947
Raak geïnspireerd door onze unieke stijl

dR Amsterdam, kwaliteit in luxe lederen accessoires

Vanuit Waalwijk, het historische hart van de leerindustrie in Nederland, ontwikkelen wij bij H.J. de Rooy een unieke lijn diabetes tassen onder de naam Sweet Collections.

Met meer dan 70 jaar ervaring in de wereld van trendy en luxe lederwaren, weten wij waar een kwaliteitsproduct aan moet voldoen. In overleg met onze diabetes klankbordgroep, vertalen wij de wensen van diabetespatiënten in duurzame lederen accessoires.

Sweet Collections is trendsetter in modieuze Diabetes tassen en slimme etuis. Onze producten worden geproduceerd van hoogwaardig kwaliteitsleer en ontworpen met extra veel aandacht voor gebruikscomfort en functionaliteit. Gemaakt voor jarenlang gebruiksplezier en onmisbaar voor elke diabetes 1 patiënt.

Waarom kiezen voor Sweet Collections?

  Al onze producten zijn duurzaam en worden geproduceerd van 100% kwaliteitsleer

  Leer gaat jaren mee en wordt door intensief gebruik steeds mooier

  Wij zijn lid van Amorfi, de toonaangevende internationale beroepsorganisatie voor open en duurzame handel

  Al onze producten worden ontworpen in nauwe samenwerking met onze ‘eigen’ Diabetes type 1 adviesgroep

WIJ DONEREN 10% AAN RESEARCH

​H.J. de Rooy Lederwaren is actiepartner van het Diabetes Fonds, wij steunen hiermee het onderzoek naar een betere behandeling en genezing van Diabetes type 1. 10% van de opbrengst uit de verkoop van onze ‘Sweet Collections’ serie wordt rechtstreeks gedoneerd aan het Diabetes Fonds.
Schrijf nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling